چطوری مشکل بریدن شیر در سوپ شیر را حل کنیم؟ با یک ترفند ساده

چطوری مشکل بریدن شیر در سوپ شیر را حل کنیم؟ با یک ترفند ساده


امروز در وبلاگ بلوف با یک ترفند ساده برای رفع مشکل بریدن شیر در خدمتتون هستیم. با ما همراه باشید.

بریدن شیر در سوپ

شاید بعضی از دوستان در حین پخت سوپ شیر بعد از اضافه کردن شیر به سوپ با این مشکل روبرو شوند که به اصطلاح عامیانه شیر ببرد و ظاهر سوپ را خراب کند. مشکل بریدن سوپ شیر به دو دلیل عمده به جود می آید.

دلیل اول این است که به هیچ وجه نباید شیر را به صورت سرد به سوپ اضافه کنید ، بهتر است شیر به صورت ولرم به سوپ اضافه شود تا از بروز این مشکل جلوگیری شود. دلیل دوم استفاده از آبلیمو در زمان پخت سوپ است.

در زمان پخت سوپ نباید به این سوپ آبلیمو اضافه کنید چون ممکن است باعث بریدن شیر شود. اگر تمایل دارید این سوپ را با آبلیمو سرو کنید پس از اینکه سوپ به طور کامل پخت و آنرا در ظرف مورد نظرتان کشیدید در کنار آن آبلیمو هم قرار دهید.

نظرات